Title

Project One

Membaik pulih siling masjid yang telah reput, Anggaran Kos adalah RM 30,000. Projek berkenaan telah diluluskan Kerajaan Negeri Pulau Pinang Hasil Kerja dan Usahasama Setiausaha Khariah dengan JKKK Kg Masjid Timah.Projek berkenaan akan dimulakan secepat mungkin sebelum menjelang Bulan Ramadhan.Tender Terbuka telah dibuat pada 14 mei 2010.

Read More
Title

Project Two

Pakatan Kelompok Petani Masjid Timah telah dibentuk untuk membaik pulih tanah - tanah terbiar dengan kerjasama Jabatan pertanian Negeri Pulau Pinang dan juga JKKK Kg Masjid Timah. Keanggotaan ahli terdiri daripada 15 orang dengan keluasan tanah 8 ekar. Usaha Tani tersebut masih lagi berjalan walaupun mengalami pelbagai permasalahan faktor alam. Penanaman keladi telah dilakukan dengan keluasan 3 ekar dan dijangka hasil mulai dituai pada bulan Febuari 2011.

Read More
Title

Project Three

Sistem saliran dan perparitan yang lebih efisien dan sistematik akan dilaksanakan dan sistem saliran sediaada akan diperkemas dengan menjalankan kerja - kerja penambahbaikkan. Kos Anggaran adalah sekitar RM 15000.Projek berkenaan masih diatas pelan lakaran asaa memandangkan beberapa faktor halangan seperti pemilikkan tanah dan juga disebabkan projek tambatan banjir di Sungai Derhaka yang masih dalam perlaksanaan.

Read More
Title

Project Four

Hiasan Dalam Taman adalah satu projek dimana untuk mewujudkan konsep taman di setiap rumah. Setiap zon akan dibekalkan dengan Tong Sampah Beroda hasil peruntukkan MPSP.Projek berkenaan dijangka bermula pada oktober 2010 nanti

Read More
Blog Kini Bertukar Sidang Editor Utamanya

Sumpah Laknat

Rabu, 20 April 2011
   Dengan Nama Allah Aku Mencabar Datuk Shuib Lazim Bekas bendahari agung Pekasa supaya bersumpah laknat bagi membuktikan dakwaannya berkenaan rakaman video seks yang membabitkan Ketua Umum PKR adalah benar.  Bersumpah laknatlah jika dakwaan yang di bombakan itu adalah benar.Ayuh Buktikan bahawa anda adalah lelaki bermaruah.

0 Komen: